TAU i l’Associació Ecometta, projectes enriquidors pel medi ambient

Des de TAU sempre hem cregut que és summament important tenir cura de la natura, i el medi ambient. Està en les nostres mans treballar per sensibilitzar-nos tots plegats del bon us d’aquest valor tant important en el que estem immersos. Son molts els col·lectius i associacions que treballen força per conscienciar d’aquesta co-responsabilitat. Procurar transmetre a tothom aquesta sensibilitat i la necessitat de compaginar la sostenibilitat del medi ambient amb la nostra forma de vida, es una tasca que s’ha de fer amb les nostres actituds dia a dia. Tot l’equip ho tenim clar;  i és per això que es un orgull per a nosaltres haver establert un acord de col·laboració amb l’Associació ECOMETTA, i apostar per la seva tasca.

Aquesta associació té com a objectiu arribar a tothom a través de diferents projectes educatius, tallers, seminaris i xerrades. I participen activament en activitats dedicades a la preservació del medi ambient i d’espècies en perill d’extinció.

TAU i l'Associació Ecometta, projectes enriquidors pel medi ambient

«Promovem qualsevol tipus d’activitat relacionada amb el Medi ambient mitjançant la col·laboració amb altres entitats científiques, privades i/o administracions; confeccionem, publiquem i/o editem, així com venem material d’estudi en qualsevol tipus de suport; organitzem cursos, seminaris o tot tipus d’actes relacionats amb el medi ambient, així com qualsevol altra activitat lícita que considerem d’utilitat per al nostre objectiu educatiu, tal com figura en els nostres estatuts. » (Associació Ecometta).

Felicitats per la feina feta, pel vostres projectes i endevant!!

Ens teniu al vostre costat.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Contactar / Soporte

Contactar con Tau

Reserva por Whatsapp

Contactar por correo

También puedes usar el siguiente formulario para contactar con nosotros.

<
¿En qué te puedo ayudar?
He leído y acepto la política de privacidad* Política de privacidad

Tickets de asistencia técnica

SOPORTE TÉCNICO