TAU convidat a les Jornades Professionals i Tecnològiques

El passat 14 d’abril els Salesians de Badalona ens van convidar a les Jornades Professionals i Tecnològiques, que enguany arribaven a la catorzena edició. A l’acte, que es va celebrar al teatre de la seva escola a Badalona, es va aprofitar per a fer un reconeixement públic a algunes de les empreses que han contribuït de forma especial en la formació dels seus alumnes. Els fundadors de TAU van recollir un reconeixement per la nostra predisposició a col·laborar en la formació pràctica del seus alumnes.

Durant l’acte, va tenir lloc una taula rodona que va comptar amb les ponències de; Sra. Dolors Sabater i Puig- Alcaldessa de Badalona , Sr. Melcior Arcarons i Rua- Director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial-Departament d’Ensenyament de Catalunya., Sr. Josep Ma Puente i Fluvià- President de la FEB

Es va reflexionar sobre la FP i les seves oportunitats, una formació de la qual els Salesians, al llarg de més de 130 anys, sempre han estat un important exponent.

És tot un honor per a nosaltres formar part d’aquest projecte i col·laborar amb els Salesians des de fa molt de temps, i estem molt agraïts per aquest reconeixement.

Gràcies per una tarda molt especial i pel tracte tant exquisit que vam rebre.

Per la seva predisposició a col·laborar en la formació pràctica dels nostres alumnes, transmetent també valors com la constància i el treball. Per la   seva veritable vocació de “Mestres” a l’empresa en majúscules. Una empresa que acull i acompanya alumnes en el seu aprenentatge i formació com a treballadors i persones responsables i compromeses amb la societat. Una història dedicada a la docència i una experiència que fa tractar als nostres joves amb amabilitat, proximitat i confiança i que fa d’aquesta proximitat una marca distintiva de l’empresa que la fan òptima per acollir els nostres alumnes.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Contactar / Soporte

Contactar por correo

También puedes usar el siguiente formulario para contactar con nosotros.Aceptar la Política de privacidad

Introduce el captcha

Tickets de asistencia técnica

SOPORTE TÉCNICO