Imprimir a la teva impressora des d’allà on estiguis

Avui et recordo un servei especialment interessant durant aquestes setmanes, ofert per Google, que permet imprimir a la teva impressora des d’allà on estiguis. Per exemple, per imprimir des de la feina a la impressora de casa, o a l’inrevés. Pots imprimir de forma inalàmbrica des del teu smartphone, portàtil o qualsevol ordinador, sense haver d’instal.lar els drivers d’impressió en el teu dispositiu. La teva impressora o multi funció ha de ser compatible amb el servei Google Cloud Print™.

LLISTAT D’IMPRESSORES COMPATIBLES

Google Cloud Print™ és una tecnologia que connecta equips d’impressió a la Web. Pots utilitzar aquest servei per disposar dels teus equips d’impressió des de la teva casa o des de la feina, en la distància i especialment ara que no pots desplaçar-te amb normalitat.

T’adjunto un senzill minimanual amb una descripció pas a pas, per gaudir immediatament d’aquesta opció. En resum, veuràs que és tan fàcil com:

  1. Crear un compte en Google
  2. Enregistrar el teu equip a través del teu smartphone, portàtil o ordinador (veuràs que hi ha dues maneres de fer-ho).
  3. L’equip podrà accedir al servei: Ja podràs imprimir, a través del navegador Google Chrome™, o de Chrome OS™, o des de Google Drive™ o Gmail™ per a dispositius mòbils.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Contactar / Soporte

Contactar por correo

También puedes usar el siguiente formulario para contactar con nosotros.Aceptar la Política de privacidad

Introduce el captcha

Tickets de asistencia técnica

SOPORTE TÉCNICO