Curs d’iniciació a la fotografía de natura 2014

Marta Bretó, fotògrafa de natura i guia de muntanya, imparteix aquest curs d’iniciació a la fotografia de natura, on aprendrem els aspectes més importants d’aquesta interessant disciplina alhora que coneixerem la millor manera de moure’ns per entorns naturals.

A través de 5 sessions teòriques es veuran les particularitats de les disciplines de paisatge, flora i fauna, es parlarà de la feina del fotògraf de natura i de com podem revelar digitalment les nostres pròpies imatges. Finalment, a través d’una sortida a la muntanya, posarem en pràctica tot el que s’ha après durant el curs.

A qui va dirigit?

A tot aquell qui estigui interessat en la fotografia i la natura i vulgui iniciar-se o aprendre a potenciar les seves imatges i desenvolupar una tècnica i unes pautes d’actuació a l’hora de sortir a la muntanya.

Quina durada té?

El curs té una durada de 15 hores: 5 sessions teòriques de 2h i 1 sortida pràctica de 5h.

Què aprendrem?

Aprendrem com moure’ns per la muntanya alhora de fer una sessió de fotografia en la natura, respectant el medi, la flora i la fauna. Veurem aspectes importants de cadascuna de les disciplines de la fotografia de la natura, alhora que aprendrem diverses tècniques i com solucionar problemes que ens podem trobar a l’hora de plantejar un reportatge.

Què necessitarem?

No és imprescindible comptar amb una càmera reflex però si molt aconsellable. De no comptar amb ella, com a mínim, el nostre aparell ens ha de permetre el maneig manual.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Contactar / Soporte

Contactar con Tau

Reserva por Whatsapp

Contactar por correo

También puedes usar el siguiente formulario para contactar con nosotros.

<
¿En qué te puedo ayudar?
He leído y acepto la política de privacidad* Política de privacidad

Tickets de asistencia técnica

SOPORTE TÉCNICO